Forsendelse og returnering

Vi bruger fortrinsvis GLS/PostNord til varer der sendes fra butikken, man kan også ved forudgående aftale, vælge at afhente de købte varer på vores hjemmeadresse. Da vores lager er ca. 20 minutter fra adressen, er det vigtigt at lave en aftale om afhentning først.

Under bestilling af varer, kan du altid få at vide hvad den samlede pris på fragten bliver.

Hvis man angiver levering til erhversadresse, kan der påløbe et ekstra gebyr, såfremt GLS/PostNord ikke kan aflevere pakken.

Hvis man mod forventning ombestemmer sig, yder vi selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret på varer købt via webshoppen. Varerne returneres for egen regning og i samme væsentlige stand som da man modtog varen inkl. intakt emballage og beskyttelsesfolie. Inden du returnerer varen skal du altid kontakte os og lave en aftale omkring returneringen, og varen skal være os i hænde inden for 14 dage fra man har modtaget varen.

Når varen er modtaget og kontrolleret, kan der gå op til 10 bankdage før pengene er tilbage på din konto.

Man kan ikke fortryde et køb, ved ikke at afhente pakken/ ikke modtage pakken. Hvis en returneret pakke skal fremsendes igen, vil der skulle betales ekstra fragt.

Ved bestillingsvarer kan man ikke fortryde et køb. Det er ikke muligt at fortryde et køb af personlige produkter der er blevet produceret.